• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Opplevelsessenter

I opplevelsessenteret finner du aktiviteter som passer for både store og små med interesse for verdensrommet. Lær mer om nordlys, verdensrom, norsk romhistorie og forskningen ved Andøya Space Center gjennom spennende filmer og utstillinger.

Historiemontrene gir deg innblikk i forskningen på Andøya Space Center, fra den første rakettoppskytningen i 1962 og fram til i dag. Vi tilbyr også audioguider på norsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk, slik at du enkelt kan utforske utstillingene i eget tempo.

BILLETTER
Inngang voksen NOK 175,- 
Inngang  honnør/student NOK 125,- 
Inngang barn 2-16 NOK 75,-
Inngang  familie                                  NOK 315,-   
Inngang + barn familie NOK 50,-
Oppdrag voksen (inngang inkludert) NOK 375,- 
Oppdrag honnør/student (inngang inkludert) NOK 250,-
Oppdrag barn 10-16 (inngang inkludert) NOK 200,-
Oppdrag barn 2-9 (inngang inkludert) *Betaler kun inngangsbilletten

Inngang:  
Inngangsbilletten kjøpes i døra og inkluderer Nordlysfilm, tilgang til utstillinger og eksperimenter, audioguiding og 3D film.                     Familiepris inkluderer 2 voksne + 1 barn eller 1 voksen + 2 barn, og det er 50,- per ekstra barn.


Oppdrag:  
Prisen inkluderer også inngangsbillett. HØSTTILBUD 20 % trekkes fra ved kjøp.

Tren som en astronaut

En god astronaut må sørge for å holde både kropp og hjerne i form til enhver tid! På mesaninen i andre etasje kan du teste motorikk og fysikk i den digitale klatreveggen. Denne kombinerer funksjonene til en klatrevegg og et dataspill. Lys guider veien, lyder og musikk skaper nærvær og atmosfære, og veggen svarer på handlingene dine. Her kan du utfordre deg selv og hverandre. Velg modus og vanskelighetsgrad og sett i gang konkurransen! Ved puzzle-bordet vårt er det hjernen som skal trimmes. Her kan du teste deg selv med ulike puzzles og hjernenøtter.

Moro med raketter

Lekeraketten Ferdinand er oppkalt etter den første raketten som ble skutt fra Andøya Space Center i 1962. Her kan de minste utfolde seg med klatring og lek! Du kan også bygge din egen rakett av papir! Skyt den opp ved hjelp av rakettrøret i ovalen og se hvor høyt i atmosfæren du kommer. Vi ønsker at våre gjester skal begeistres gjennom spennende og lærerike aktiviteter.