• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Leie Nordlyslavvo

Er du en del av en bedrift, lag og forening, eller bare en vennegjeng som ønsker å samles til hyggelig lag? Vår splitter nye Nordlyslavvo rommer 30 sitteplasser rundt grua. Om kvelden på vinterstid kan dere oppleve nordlys og stjernehimmel gjennom glasstaket.

På sommeren er det kort vei til stranda for en liten dukkert for de aller tøffeste. Dersom dere ønsker, er det mulighet for å tilberede et måltid på grua selv, eller dere kan bestille mat servert fra våre dyktige kokker. Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med et tilbud. Velkommen!

Send inn bestilling

Navn
Epost
Telefon
Antall
Info
SPAM KODE
Skriv inn koden: 99