• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Escape room

ESCAPE 42 er et særdeles høyteknologisk escape room med space-tema. Konseptet i såkalte escape rooms er enkelt! Du blir låst inne i et rom og skal komme deg ut ved å finne spor og løse gåter før tiden renner ut. Samarbeid med gruppen din om å oppdage ledetråder og løse oppgaver for å komme videre. For å klare det må du bruke logikk, kreativitet og samarbeid, i tillegg til å løse fysiske oppgaver. Vi garanterer at dette blir en nervepirrende og spennende opplevelse som passer utmerket for vennegjengen, utdrikningslaget eller andre sosiale sammenkomster.Spaceship Aurora holder stengt!


I tråd med nasjonale retningslinjer holder Spaceship Aurora dessverre stengt inntil videre grunnet Covid-19. Ny vurdering tas innen 14. april.

Ta kontakt på spaceship@andoyaspace.no
eller tlf. 761 44 650 for å avtale et besøk.Spaceship Aurora is closed!


Based on national rules from the authorities, Spaceship Aurora is closed until further notice, due to Covid-19. New assesment will be made by April 14th.
 
For booking, contact us at spaceship@andoyaspace.no or +47 761 44 650.

BILLETTER
ESCAPE ROOM 2-5 Pax 300 pr. pax

 

For å booke tidspunkt, ta kontakt på  spaceship@andoyaspace.no eller ring 761 44 650 for å sjekke kapasitet.

I ESCAPE 42 er det mye som står på spill – nemlig jordas undergang! Fiendesivilisasjonen X-elected har avfyrt en rakett som beveger seg mot jorden i en voldsom hastighet. Den vil gjøre planeten om til rom-støv. Andøya Space leter etter verdens beste astronauter som vil reise ut i rommet og ødelegge trusselen. Ta utfordringen og gjennomfør det viktigste oppdraget i menneskets historie. Launch skipet og ødelegg raketten ved hjelp av et avansert lasersystem. Dere kan bli tidenes største helter!

Varighet
1 time
Passer for
Ungdom og voksne. Barn under 14 år i følge med voksen. Nedre aldersgrense 10 år.
Max antall
5 personer
Pris
Booking eller forespørsel