• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Escape room

ESCAPE 42 er et særdeles høyteknologisk escape room med space-tema. Konseptet i såkalte escape rooms er enkelt! Du blir låst inne i et rom og skal komme deg ut ved å finne spor og løse gåter før tiden renner ut. Samarbeid med gruppen din om å oppdage ledetråder og løse oppgaver for å komme videre. For å klare det må du bruke logikk, kreativitet og samarbeid, i tillegg til å løse fysiske oppgaver. Vi garanterer at dette blir en nervepirrende og spennende opplevelse som passer utmerket for vennegjengen, utdrikningslaget eller andre sosiale sammenkomster.

Planlegg et besøk til Spaceship Aurora i dag!

Spaceship Aurora holder åpent mandag til fredag mellom kl. 10 og kl. 16.

I vinterferien kjører vi halv pris på billetter for voksne i følge med barn!

Book billetter online eller ved å ta kontakt på spaceship@andoyaspace.no eller tlf. 761 44 650.


Book your visit to Spaceship Aurora today!

We are open Monday to Friday between 10 and 16 o'clock.

From 01.03. until 05.03. we have a 50% discount on tickets for adults visiting us along with kids. 

Buy tickets online or contact us at spaceship@andoyaspace.no or +47 761 44 650 for booking.

BILLETTER
ESCAPE ROOM 2-5 Pax 300 pr. pax

 

For å booke tidspunkt, ta kontakt på  spaceship@andoyaspace.no eller ring 761 44 650 for å sjekke kapasitet.

I ESCAPE 42 er det mye som står på spill – nemlig jordas undergang! Fiendesivilisasjonen X-elected har avfyrt en rakett som beveger seg mot jorden i en voldsom hastighet. Den vil gjøre planeten om til rom-støv. Andøya Space leter etter verdens beste astronauter som vil reise ut i rommet og ødelegge trusselen. Ta utfordringen og gjennomfør det viktigste oppdraget i menneskets historie. Launch skipet og ødelegg raketten ved hjelp av et avansert lasersystem. Dere kan bli tidenes største helter!

Varighet
1 time
Passer for
Ungdom og voksne. Barn under 14 år i følge med voksen. Nedre aldersgrense 10 år.
Max antall
5 personer
Pris
Booking eller forespørsel