• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Markering av World Space Week i Spaceship Aurora

I uke 41 går World Space Week av stabelen, noe vi i Spaceship Aurora ønsker å markere.

Som kick-off til dette kjører vi arrangementet Tren som en astronaut allerede lørdag 3. oktober.

Det blir da mulig å være med på morsomme aktiviteter for å trene både fysikk, motorikk og hjerne, noe som er viktig for enhver astronaut! Prøv deg på stafett, klatring, papirrakettbygging, hjernenøtter, eller smaking i verdensrommet. Alle deltakere får et oppdragskort som blir stemplet på hver stasjon, og det vanker fine premier på de som gjennomfører alle aktivitetene.

"Tren som en astronaut" foregår mellom kl. 12 og 14, men senteret er åpent fra kl. 11 til 17. Vi håper mange barn og unge tar med seg familien og blir med på et skikkelig "space race" i Spaceship Aurora denne lørdagen!

Påfølgende uke er det høstferie, og da inviterer vi til Space Week i Spaceship Aurora. Fra onsdag 7. til og med søndag 11.oktober blir det spennende konkurranser og space-rebusløp hver dag! Åpningstidene i denne perioden vil være 11 til 17. Alle som deltar er med i trekningen av flotte premier fra Space Shop!

I høstferien vil det også være cafétilbud i Spaceship Aurora med mulighet for å kjøpe seg kaffe, brus, og noe å bite i.

For å være med på arrangementene kjøper man vanlig inngangsbillett i døra. Priser finnes på www.spaceshipaurora.no

Er du med? Velkommen skal dere være!