• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Booking på forespørsel: ESCAPE 42 og Reisen til Mars

Fikk du en gullbillett i julegave? Nå får du endelig muligheten til å bruke den, når vi åpner opp for forhåndsbooking av små grupper i opplevelsessenteret!

I Andøya Space tar vi smittevern på alvor, og det er viktig for oss at du som gjest er trygg når du besøker oss. På grunn av smittesituasjonen har vi derfor holdt opplevelsessenteret stengt den siste tida, men ser nå frem til å ta imot små grupper fra og med neste uke.

Hva åpner nå?
Mandag åpner vi for følgende opplevelser i Spaceship Aurora: Små grupper på inntil fem-seks personer kan nå forhåndsbooke det virtuelle oppdraget «Reisen til Mars» eller ta utfordringen i «ESCAPE 42». Vi åpner for feiring av barnebursdag i Spaceship Aurora, for grupper på inntil ti personer. Opplevelsessenteret holder fortsatt stengt for drop-in. Space Shop har fått inn nye varer og holder åpent som normalt mandag-fredag kl 10-16.

Du finner mer informasjon om aktivitetene vi tilbyr her. Ta kontakt med oss på spaceship@andoyaspace.no / 761 44 650, så hjelper vi deg med å finne et tidspunkt som passer. Booking må gjøres senest en dag i forveien.

Hjelp oss å forebygge smitte
Vi krysser fingrene for at vi snart kan åpne opp som normalt igjen.

Inntil det er mulig, ber vi alle besøkende hjelpe oss med å forebygge smitte ved å holde god avstand, bruke hånddesinfeksjon og registrere dere etter et besøk hos oss. Vi har håndsprit tilgjengelig i lokalet, og sørger for rengjøring av alt av skjermer, utstyr og rom etter bruk.

Nye vurderinger vil bli tatt fortløpende basert på gjeldene anbefalinger fra helsemyndighetene.

Vi ønsker dere alt godt for 2021, og håper vi ses!

Hilsen gjengen i Spaceship Aurora

PS: Vi har fått nytt telefonnummer og ny epostadresse. Du når oss på spaceship@andoyaspace.no eller telefon 761 44 650.