• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

​Besøkstall til himmels i Spaceship Aurora

Sommersesongen i Spaceship Aurora har virkelig vært en suksess! Ikke i våre villeste fantasier hadde vi regnet med så mye besøk, etter en vår med koronastengte dører og dystre utsikter. Sommerens høydepunkter har vært mange, med besøk av både NRK Sommerbilen og P4 Radio. Men det absolutt beste med sommeren har vært alle de flotte menneskene som har tatt turen innom opplevelsessenteret vårt!

I løp av sommersesongen har vi solgt hele 6900 billetter, som er mer enn vi har solgt på et helt år tidligere! Antall solgte billetter har dermed steget med 80 % sammenlignet med sommeren 2018, som var den siste normale driftssommeren vår. Hele 900 stk. har prøvd vårt nye escape room ESCAPE 42, som definitivt har vært en stor hit. Også i Space Shop har vi slått alle rekorder, og her har vi en salgsøkning på 223 % om vi sammenligner med fjorårets sommersesong! Det ser ut til at mange lar seg begeistre over spennende varer relatert til vitenskap, verdensrom, nordlys og Andøya Space.

Fredag 3.juli hadde vi besøk av «Sommerbilen minutt for minutt» med programlederne Tuva Fellman og Ronny Brede Aase. Direktør Odd Roger Enoksen fortalte om planene med Andøya Space Port, og kollega Fredrik Bjarte Pettersen lot Tuva og Ronny få skyte opp en modellrakett for å demonstrere litt av det som foregår ved Andøya Space. Sommerbilens sending fra Andøya hadde 412 000 seere, og vi fikk dermed vist oss fram på riksdekkende TV i beste sendetid!

Vi er både stolt, ydmyk og takknemlig over at så mange har ønsket å besøke oss i sommer, og tar alle erfaringer og tilbakemeldinger med oss videre i jobben med å lage et helt fantastisk lærings- og opplevelsessenter. Fra alle oss i Spaceship Aurora – TAKK FOR BESØKET

Anneline Laupstad, 18.08.20