• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Sosiale aktiviteter

Spaceship Aurora kan by på unike opplevelser enten det er små eller store grupper. Vi skreddersyr gjerne en opplevelsesrik ramme for arrangementet helt etter deres behov. Etter møter, kurs og konferanser er det godt å skifte fokus med morsomme og samlende aktiviteter.

Oppdraget Reisen til Mars utfordrer teamet ditt i en virtuell reise til vår naboplanet, og i vårt escape room ESCAPE 42 må teamet samarbeide om å berge jorda fra angrep fra en fiendtlig utenomjordisk sivilisasjon. En sosial sammenkomst i Nordlyslavvoen vår inviterer til gode samtaler, latter og hygge rundt bålgrua, kanskje med god mat og drikke.

Vi tilpasser opplegget i forhold til antall deltakere og ønsket tidsbruk, og vi bistår gjerne med å arrangere utflukter og aktiviteter. Slik blir deres konferanse ikke bare et møte, men en ekte opplevelse!