• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Møterom og fasiliteter

Våre fasiliteter er topp moderne, og legger en unik ramme rundt ditt møte, kurs eller konferanse. Konferanserommene Jupiter og Saturn er lyse og luftige med fantastisk utsikt over fjell og hav. Disse kan deles av til mindre grupperom om ønskelig. Kristian Birkeland Auditorium er oppkalt etter en av Norges fremste nordlysforskere, og har plass til 100 personer. Foajéen passer perfekt til mingling og lett servering i pausene.

Alle våre rom er teknisk moderne og godt utstyrt, og vi stiller selvfølgelig med teknisk support om det trengs. Våre konferanseverter vil også være tilgjengelig til enhver tid. Vi hjelper deg å finne riktig løsning for ditt arrangement.

Kapasitet

AUDITORIUM
100 PERS
KONFERANSEROM JUPITER
60 PERS
KONFERANSEROM SATURN
60 PERS
ULIKE MØTEROM
INNTIL 20 PERS