• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Her finner du oss

Spaceship Aurora
Andøya Space Center
Bleiksveien 46
8480 ANDENES

Telefon: (+47) 76 14 46 00
Epost: post@spaceshipaurora.no

Hvordan komme til Andøy

Fly

Andøya Lufthavn ligger på Andenes, som er kommunesenteret. Flyselskapet Widerøe har daglige flygninger til Andenes fra både Bodø og Tromsø. Om sommeren går det direkteflygninger mellom Oslo og Andenes med Norwegian. Som alternativ kan man fly direkte fra Oslo til Harstad/Narvik Lufthavn (Evenes) med både SAS og Norwegian, og så komme seg videre til Andøy med bil eller buss.

Bil/buss

Du når Andøy ved å kjøre RV82 fra Sortland eller Harstad/Narvik. Veistrekningen som går langs vestsiden av Andøya er klassifisert som Nasjonal Turistvei, og Spaceship Aurora og Andøya Space Center ligger ved denne.

Det er også busskorrespondanse mellom Andøya, Sortland, Harstad, Narvik, Lofoten og Tromsø daglig.

Søk opp buss og fergeruter på reisnordland.no

Båt/ferge

Om sommeren går det ferge mellom Andenes og Gryllefjord på Senja, noe som gjør veien mellom Andenes og Tromsø mye kortere.

Hurtigruten har anløp i Risøyhamn sør på Andøya, to ganger om dagen hele året gjennom. Det er 48 km mellom Andenes og Risøyhamn, og herfra korresponderer buss med både Andenes og Sortland.