• Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Læring
Opplevelser
Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space Center – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.
Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige funn og menneskelig utvikling. Spaceship Aurora ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det.

Spaceship Aurora har åpnet 

Spaceship Aurora følger myndighetenes anbefalinger i forhold til renhold og smittevern for å hindre spredning av covid-19. Etter råd fra kommuneoverlegen har vi utarbeidet en veileder som skal sikre at du som gjest kan føle deg trygg når du besøker oss. Veilederen omfatter konkrete tiltak både når det gjelder renholdsrutiner, tilrettelegging for avstand mellom de besøkende, desinfisering av kontaktflater, samt tilgang til hånddesinfeksjon ved alle stasjoner.

Dermed har vi endelig åpnet dørene igjen, og har åpent mandag til fredag 10.00 til 14.00. I sommersesongen fra 15. juni til 15. august har vi åpent hver dag fra 11.00 til 18.00.

Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer.